Centar za socijalni rad brine o onim koji nemaju krov nad glavom i tokom ovih hladnih dana

13:01:00 11.01.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Građani koji nemaju krov nad glavom mogu i tokom ovih ledenih dana da prenoće u montažnim objektima koje je obezbedio Centar za socijalni rad, a preko dana mogu da koriste usluge Svratišta za beskućnike.

Centar za socijalni rad brine o onim koji nemaju krov nad glavom i tokom ovih hladnih dana


- Naši montažni objekti su otvoreni još 1. novembra prošle godine i radiće do kraja aprila, od 19 časova uveče do sedam narednog dana. Svi oni koji nemaju krov nad glavom mogu da se jave u Centar za socijalni rad i dobiju večeru i toplo prenoćište, a preko dana mogu koristiti usluge Svratišta za beskućnike koje se otvara u sedam ujutro - rekla je gostujući u Jutarnjem programu Radio Novog Sada koordinatorka službe za zaštitu odraslih i i starih lica Centra za socijalni rad u Novom Sadu Katarina Stolić i dodala da tu mogu dobiti ručak, dobiju novu, toplu garderobu, održavati ličnu higijenu i sve ono što im pripada po zakonu o socijlanoj zaštiti.

- Sugrađani, kojima i dosad dugujemo zahvalnost, ako imaju viška i garderobe i posteljine to mogu odneti u Svrtaište za beskućnike, na adresi Futoška 46 - kaže Stolić.



Izvor: novisad.com, Radio Novi Sad


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1013.1 mb
Vetar: 5 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?