Četiri aparata za zračenje na Institutu za onkologiju van funkcije iz predostrožnosti, na ostalima uveden rad u tri smene

19:11:00 21.11.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Četiri aparata za zračenje na Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskom Kamenici stavljena su van funkcije. Kako je saopšteno iz ove ustanove, to je učinjeno iz predostrožnosti.

Četiri aparata za zračenje na Institutu za onkologiju van funkcije iz predostrožnosti, na ostalima uveden rad u tri smene


Naime, usled havarije na hidrantu koji se nalazi u sklopu gradilišta „Kamenica 3“, voda je prodrla u suterenske prostorije objekta „Kamenica 1“. Iz bezbednosnih razloga četiri aparata za zračenje su van funkcije dok se vlažnost vazduha ne dovede na nivo prihvatljiv za rad aparata, navodi se u saopštenju Instituta.

Ističu da su odmah preduzeli sve mere u cilju sanacije, procene štete i reorganizacije rada.

Kako navode, Institut za onkologiju Vojvodine nastavio je da pruža odgovarajuću zdravstvenu negu svim pacijentima, kako u pogledu terapijskih, tako i dijagnostičkih procedura, s obzirom na to da je uveden rad u tri smene na preostalim raspoloživim aparatima u okviru sva tri instituta u Sremskoj Kamenici.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
26°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1009.9 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?