Četvorica mladića pronađena bez svesti u cisterni u Futogu

19:05:00 21.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Četvorica mlađih muškaraca pronađena su danas u praznoj cisterni slovenačkih registarskih oznaka u perionici u Futogu.

Četvorica mladića pronađena bez svesti u cisterni u Futogu

foto: ilustracija

U Policijskoj upravi Novi Sad za sada nemaju više informacija, budući da zbog lošeg zdravstvenog stanja mladića, sa njima još nisu uspeli da porazgovaraju. Jedino je poznato da je kamion u kom su pronađeni stigao sa juga, najverovatnije sa Kosova.

Hitna pomoć zbrinula je svu četvoricu na licu mesta, jedan od njih je i intubiran, te su prevezeni u Urgentni centar na reanimaciju. U Kliničkom centru Vojvodine navode da sva četvorica imaju znake toplotnog udara i nedostatka kiseonika, životno su ugroženi i trenutno su na Odeljenju intenzivne terapije.

Mladiće je pronašao vozač kamiona kada je došao da opere cisternu. Pretpostavlja se da mladići imaju između 20 i 30 godina. U policiji kažu da se radi na utvrđivanju njihovog identiteta i okolnosti pod kojima su dospeli u cisternu. Sumnja se da je reč o migrantima, ali to za sada nije moguće potvrditi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 80%
Pritisak: 1006.9 mb
Vetar: 1 m/s, E
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?