Četvorka ne saobraća do 5. septembra, trase menja još desetak linija GSP-a

17:08:00 07.08.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Režim saobraćaja, kao i trase pojedinih autobuskih linija GSP-a biće privremeno izmenjeni od 8. avgusta zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku ulica Modene, Žarka Zrenjanina, Stražilovske i Maksima Gorkog.

Četvorka ne saobraća do 5. septembra, trase menja još desetak linija GSP-a


Saobraćaj će do 19. avgusta biti zabranjen u Ulici Žarka Zrenjanina, od Bulevara Mihajla Pupina do Ulice Miroslava Antića. Takođe, saobraćaj će biti zabranjen i u Stražilovskoj ulici, od Ulice Miroslava Antića do Ulice Maksima Gorkog, ali do 5. septembra.

Autobuska linija broj ponovo 4 neće saobraćati, a linije 1, 8, 9, 9a, 12, 18a, 18b, 60, 61, 62, 64 i 69 će privremeno promeniti trase kretanja i to do 5. septembra, a prema sledećem rasporedu:

Četvorka ne saobraća do 5. septembra, trase menja još desetak linija GSP-a


Linija 1 i 8


Smer ka Limanu: Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi saobraćaju pravo Bulevarom Mihajla Pupina, skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Kej žrtava racije, desno na Bulevar cara Lazara, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Narodnog fronta i desno u Fruškogorsku ulicu do okretnice Štrand.


Smer od Limana: Od raskrsnice ulica Fruškogorske i Narodnog fronta autobusi skreću levo u Narodnog fronta, desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara, levo na Kej žrtava racije, pravo Beogradskim kejom, levo na Trg Neznanog junaka, desno na Bulevar Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Linija 4


Autobusi na ovoj liniji ponovo neće saobraćati za vreme radova.


Linije 9 i 9A


Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi nastavljaju pravo Bulevarom cara Lazara, levo na Kej žrtava racije, pravo Beogradskim kejom, levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Linija 12


Smer iz centra: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Smer sa Telepa: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Ulice Maksima Gorkog autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, skreću desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku do okretnice u Šafarikovoj ulici.


Linija 18


Smer Novo naselje-Detelinara-Liman-Novo naselje: Od raskrsnice Uspenske i Jevrejske ulice autobusi saobraćaju desno u Jevrejsku ulicu, levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Smer Novo naselje-Liman-Detelinara-Novo naselje: Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja autobusi skreću levo na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu do Šafarikove i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Linije 60, 61, 62, 64 i 69


Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar Mihajla Pupina do Ulice Žarka Zrenjanina i i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Smer iz mesta: Od raskrsnice Bulevar Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi saobraćaju pravo Bulevarom Mihajla Pupina, levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koristiće postojeća stajališta drugih linija. Autobusi na linijama 1, 8 i 9 pored postojećih stajališta drugih linija koristiće privremena stajališta na Bulevaru cara Lazara - ispred Tehnološkog fakulteta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.4 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?