Četvoro poginulih u saobraćajnim nesrećama od početka godine

20:02:00 08.02.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Tokom januara, na području Policijske uprave u Novom Sadu, dogodile su se 284 saobraćajne nezgode, u kojima su tri lica poginula, 13 osoba je teško, a 127 lakše povređeno. Od početka ovog meseca, na području Grada Novog Sada dogodile su se 163 saobraćajne nezgode, jedno lice je poginulo, osam osoba je teško povređeno, a 74 lakše.

Četvoro poginulih u saobraćajnim nesrećama od početka godine


Inače, na području Južnobačkog okruga, tokom januara, otkrilveno je i sankcionisano ukupno 4. 393 prekršaja Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Iz Policijske uprave u Novom Sadu najavljuju da će, u narednom periodu, intenzivno kontrolisati saobraćaj, kako bi unapredila bezbednost u ovoj oblasti i doprinela očuvanju života i imovine naših građana.

- U tom cilju, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i da odgovornim ponašanjem sačuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju – navode u PU Novi Sad.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 996.9 mb
Vetar: 5 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?