Četvrta „Novosadska cvetna pijaca“ sutra i prekosutra

13:05:00 27.05.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Nešto drugačija „Novosadska cvetna pijaca“ biće održana sutra i prekosutra sa ciljem da se promovišu mali proizvođači.

Četvrta „Novosadska cvetna pijaca“ sutra i prekosutra


- Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača,omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost – navode organizatori, Pokret gorana Novog Sada.

Na platu ispred Spensa, predstaviće se veliki broj proizvođača cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda, hrane i zanata. U ponudi će se naći sezonsko cveće, sadnice četinara i lišćara, kaktusi, oprema za sadnju i baštu, nešto zdravo, slatko i slano...

Radno vreme pijace je:

- petak - od 8 do 19.30 časova

- subota- od 8 časova pa do popodnevnih i predvečernjih sati.

„Novosadska cvetna pijaca“ podleže svim preporučenim merama zaštite i organizatori mole sve posetioce da pravilno nose maske za lice i drže fizičku distancu.

Povodom tridesetogodišnjice održavanja manifestacije „Novosadsko proleće“ biće održana i svečana dodela zahvalnica dugogodišnjim partnerima i izlagačima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?