Četvrta rata poreza na imovinu dospeće 16. novembra

09:11:00 12.11.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Četvrta rata za uplatu godišnjeg poreza na imovinu za 2020. godinu za obveznike - fizička lica, preduzetnike i pravna lica, dospeće 16. novembra, saopštila je Gradska poreska uprava Novog Sada i podsetia da redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata.

Četvrta rata poreza na imovinu dospeće 16. novembra


Zbog novonastale situacije, a u cilju suzbijanja daljeg širenja zarazne bolesti kovid-19 i očuvanja zdravlja sugrađana, poreski obveznici treba da sa Gradskom poreskom upravom u što većem obimu komuniciraju putem elektronske pošte na adrese:

- žuverenja.gpu@novisad.rs - za prijem zahteva za izdavanje uverenja

- naknade.gpu@novisad.rs - za prijem poreskih prijava i svih drugih podnesaka vezano za Naknadu za zaštitu i unapređivanje životne sredine i Naknada za korišćenje javnih površina

- gpu@novisad.rs - za sve ostale pisane podneske.

Pored navedenih mejl adresa, službenici Gradske poreske uprave stoje na raspolaganju sugrađanima za sva pitanja na brojeve telefona: 4871-751 i 4871-707.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1003.6 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?