Crni utorak u Novom Sadu – utopio se kajakaš, žena ubodena ispod pekare

19:12:00 19.12.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Muškarac, nepoznatog godišta i identiteta, utopio se danas u Dunavu, kod Šodroša. U pitanju je kajakaš. Njegovo telo pronašli su muškarci koji su, takođe, bili na Dunavu u kajaku.

Crni utorak u Novom Sadu – utopio se kajakaš, žena ubodena ispod pekare


Jedan od njih, Dušan Vuletić, ispričao je za 021.rs, da su on i njegov prijatelj oko 14 časova, u Dunavu, pedesetak metara od pomoćnog mosta, ugledali veslo, da bi kasnije primetili i telo koje pluta. Rekao je i da se u blizini čamca videlo dosta leda i da je moguće da se zato prevrnuo.

Ovaj rekreativni kajakaš navodi da su odmah pozvali policiju, ali da policija nije mogla da izvuče telo zbog leda i hladne vode.

Dnevnik piše i da se nesrećni čovek nalazio u kajaku koji se prevrnuo, ali on nije uspeo da izađe već je ostao zarobljen ispod kajaka. Nakon toga se kajak zakačio za barže na gradilištu novog mosta.


Žena ubodena nožem ispred pekare, prevezena u Urgentni centar

Jedna žena (63) napadnuta je danas oko 15 časova ispred pekare u Ulici Cara Dušana ispred broja 33. U pitanju su povrede nanetim hladnim oružjem, najverovatnije nožem.

Povređena žena je zbrinuta i u svesnom i stabilnom stanju prevezena u Urgentni centar na odeljenje hirurgije.

Dnevnik piše da je u pitanju obračun dve žene i tom prilikom je jedna od njih drugoj nanela posekotine oštrim predmetom.

Naime, radnica pekare napala je nožem gazdaricu i izbola je. Povod je bio novčani dug, odnosno neisplaćena plata, a nož je bacila čim je ugledala policiju.


Izvor: NoviSad.com, 021, Dnevnik, 192.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
26°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1012.1 mb
Vetar: 7 m/s, ESE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?