Dan kanabisa u Novom Sadu

09:07:00 02.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Dan kanabisa u Novom Sadu održaće se 10. jula od 17 sati u Omladinskom centru CK13. Glavna tema tribine biće lečenje kanabisom. Govoriće se o lečenju neuroloških i auto-imunoloških oboljenja, ali i o uspešnim rezultatima lečenja kancera i drugih bolesti uz prikaz najnovijih naučnih studija.

"Na tribini će govoriti - Huanito Lukšetić, koji već godinama uspešno leči multiplu sklerozu (ms) ekstraktom cvetova kanabisa, poznatim kao ulje od cvetova (RSO). Prošle jeseni je bio uhapšen zbog sadnje i pravljenja leka za sebe, jedinog koji mu je pomogao. Zatim, Filip Dostovski iz Makedonije, član Zelene alternative i jedan od onih koji su se uspešno izborili sa tumorom uz pomoć ulja od cvetova kanabisa, kao i Sanjin Jašar iz Socijalnog kanabis kluba Maribor - kažu u CK13.

Dan kanabisa u Novom Sadu

Organizatori kažu da će na tribini svedočiti i mnogi oboleli od ms-a koji se u Srbiji uspešno leče kanabisom i dekarboksilovanim ekstraktom cvetova, epilepsije i drugih oboljenja, svi sa velikim uspehom, uz odbacivanje „šake lekova“.

Tribine organizuje Udruženje IRKA (Inicijativa za promenu zakonske regulative kanabisa), Udruženje „Novi Horizont“ i Udruženje obolelih od multiple skleroze Sombor, u saradnji sa udruženjima i socijalnim kanabis klubovima iz regije.

Osim u Novom Sadu, tribine će biti održane i u Beogradu i banji Gornja Trepča.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 998.6 mb
Vetar: 1 m/s, N
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?