Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta

13:05:00 18.05.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta, namenjen budućim studentima i onima koji žele da se bolje upoznaju sa studijskim programima, biće održan u subotu 21. maja, od 10 do 14 sati.

Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta

U amfiteatru će tog dana u podne biti održana prezentacija fakulteta, tokom koje će svi posetioci moći da otkriju šta sve Filozofski fakultet nudi svojim studentima, koje su mogućnosti za dodatno usavršavanje i međunarodnu razmenu studenata, kakvom bibliotekom i opremom raspolaže, kakve kulturne programe organizuje, kao i druge bitne stvari u vezi sa 63 godine njegovog postojanja i uspešnog rada.

Na odsecima će dežurati nastavnici koji će odgovarati na sva pitanja u vezi sa prijemnim ispitima i studijskim programima, a budućim studentima će biti na raspolaganju i predstavnici Studentskog parlamenta i studenti-volonteri, koji će im ispričati iskustva iz prve ruke u vezi sa studiranjem na Filozofskom fakultetu i studentskim životom u celini, a pomoći će i oko snalaženja u zgradi.

Raspored dežurstva nastavnika na odsecima možete pronaći na ovom linku.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.7 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?