Dan otvorenih vrata na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo

19:11:00 20.11.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Dan otvorenih vrata Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo biće održan u četvrtak, 23. novembra na Prirodno-matematičkom fakultetu.

Dan otvorenih vrata na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo


Prezentacija smerova i konsultacije na Departmanu počinju u 12 časova i budući studenti treba da se najavite putem mejla na marketing.dgth@gmail.com.

Za učenike koji nisu u mogućnosti da prisustvuju konsultacijama u podnje, biće organizovane online konsultacije istog dana u 19 časova preko Google Meet-a.

Departman ima šest akreditovanih studijskih programa iz osnovnih akademskih studija: geografija, geoinformatika, turizam, hotelijertsvo, gastronomija, lovni turizam, kao i šest akreditovanih studijskih programa na master studijama: profesor geografije, turizam, hotelijertsvo, gastronomija, lovni turizam, upravljanje kulturnim turizmom i kulturnim nasleđem. Osim osnovnih akademskih i master studija, na Departmanu postoje i doktorske studije, na kojima postoje tri studijska programa: geonauka, turizam i metodika nastave prirodnih nauka.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
12°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 1000.4 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 11° - 23° Mogući pljuskovi
Ned 11° - 27° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?