Danas ističe rok za prijave za članstvo u novosadskom Naučno-tehnološkom parku

08:10:00 18.10.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Danas ističe rok za prijavu za članstvo u Naučno-tehnološkom parku Novi Sad, a pravo učešća na javni poziv imaju registrovani privredni subjekti i startap kompanije sa registrovanim delatnostima u oblasti razvoja novih inovativnih proizvoda.

Danas ističe rok za prijave za članstvo u novosadskom Naučno-tehnološkom parku

Foto: ntpns.rs


Iz Naučno-tehnološkog parka su uputili poziv svim potencijalnim preduzetnicima koji imaju ideje za razvoj novih proizvoda, usluga i tehnologija potrebnih tržištu da pošalju prijave i omoguće najkvalitetnije uslove za razvoj i imlementaciju svojih proizvoda.

Zgrada NTP je pametna zgrada koja će imati implementiran Building Menagement Systems koji ne samo da kontroliše svu tehniku i elektroniku unutar objekta, već i vodi računa o rasveti, grejanju, hlađenju, ventilaciji, nadzoru, kao i protivpožarnim sistemima.

Svojim radom Naučno-tehnološki park će razviti programe i usluge prilagođene potrebama kompanija u različitim fazama razvoja, kroz nove inicijative koje podstiču sinergiju tehnologije i biznisa.

Detalje konkursa i prijavu možete pronaći na sajtu Naučno-tehnološkog parka Novi Sad ili OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?