Danas nove padavine, a za vikend i ledena kiša

14:01:00 25.01.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Ni ovaj sneg još nije očišćen sa ulica, a danas nas očekuju nove snežne padavine. Na sreću, kod nas se ne očekuju veći smetovi.

Danas nove padavine, a za vikend i ledena kiša


U pojedinim delovima zemlje, posebno na području Beograda, zapadne, jugozapadne i južne Srbije, očekuje se povećanje snežnog pokrivača i za 40 centimetara. Za taj deo zemlje izdat je crveni meteo-alarm. Narandžasti meteo-alarm na snazi je u Banatu, Sremu i istočnoj Srbiji, a žuti u Bačkoj.

Narandžasti meteo-alarm znači da su prognozirane opasne vremenske pojave koje mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Crveni meteo-alarm znači da je vreme vrlo opasno i da naneta šteta može biti velika.

Međutim, sutra krajem dana i tokom noći na severu Vojvodine očekuje se kiša koja će se ponegde lediti na tlu, jer će noć biti hladna i temperature će tokom čitavog dana biti u minusu.

Meteorolozi prognoziraju da će sutra u Novom Sadu biti -5 ujutru, a najviša dnevna -2. U nedelju nas očekuje mestimično sunčano, sa minimalnih -3, a maksimalnih 3 stepena. U ponedeljak će biti iznad nule, ali će duvati jak vetar.

U utorak i sredu će biti maglovito, sa susnežicom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 1 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?