Danas počinje virtuelni sajam zapošljavanja

09:11:00 16.11.2015, Komentara: 0

Virtuelni Francusko-srpski sajam zapošljavanja za studente završnih godina i nezaposlene mlade osobe sa akademskim obrazovanjem biće održan od danas, do nedelje 22. novembra, na internet adresi www.francuskanedelja.rs.

Na sajmu učestvuju neke od najvećih francuskih kompanija koje su prisutne u Srbiji, kao što su Schneider, Sanofi, Samsic, Lafarge i Renault Trucks.

Danas počinje virtuelni sajam zapošljavanja

Na pomenutoj adresi kandidati će moći da pogledaju profile kompanija i bazu slobodnih radnih mesta, neposredno komuniciraju sa predstavnicima kompanija putem chat aplikacije i šalju svoje prijave za otvorena radna mesta.

Organizatori kandidatima savetuju da pre učestvovanja pripreme svoju radnu biografiju, da slanjem motivacionog pisma uvećavaju svoje šanse za dobro predstavljanje poslodavcu, a da CV pošalju i kompanijama gde trenutno nema slobodnih radnih mesta, jer to ne znači da ih uskoro neće biti. Takođe, oni koji žele da četuju s poslodavcima treba da budu strpljivi jer je moguće je zauzet odgovaranjem velikom broju kandidata u datom trenutku.

Ovaj virtuelni sajam zapošljavanja organizuje Francusko-srpska privredna komora.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: tiho m/s, -
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?