Danas protest SZS u Novom Sadu

08:11:00 01.11.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Protest Saveza za Srbiju protiv režima Aleksandra Vučića u Novom Sadu biće održan danas od 18 časova na Pozorišnom trgu.

Danas protest SZS u Novom Sadu


Ovonedeljni protest je zamišljen kao repriza skupa podrške radniku fabrike "Krušik" Aleksandru Obradoviću koji je održan u ponedeljak u Valjevu.

Obradović je uhapšen pod optužbom da je objavio dokumenta koja dokazuju da otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića preprodaje oružje proizvedeno u "Krušiku".

Na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta govoriće Obradovićev branilac advokat Vladimir Gajić, član Glavnog odbora Demokratske stranke i nekadašnji istaknuti član "Otpora" Srđan Milivojević i inicijator "Nove solidarnosti" Branislav Grubački - Guta.

- Sa protesta će ponovo biti pozvana opoziciona, demokratska i građanska javnost u Novom Sadu i čitavoj zemlji na zajedničku borbu za slobodne i poštene izbore na kojim će biti smenjen korumpirani režim Aleksandra Vučića i njegovih pristalica - navodi se u saopštenju SZS.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 993.4 mb
Vetar: 1 m/s, N
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?