Danas suđenje Čanku zbog prebijanja Lešanovića

09:10:00 21.10.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ponovljeno suđenje lideru Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku danas bi, iz trećeg pokušaja, trebalo da počne u Osnovnom sudu u Novom Sadu, zbog optužbi da je u kafanskoj tuči u oktobru 2012. ugrozio bezbednost i naneo lake telesne povrede Pavlu Lešanoviću iz Beograda.

Danas suđenje Čanku zbog prebijanja Lešanovićafoto: lsv.rs

Osnovni sud u Novom Sadu oslobodio je zimus Čanka optužbi, ali je tu presudu po žalbi ukinuo Apelacioni sud u Novom Sadu i naložio ponavljanje suđenja. U septembru je suđenje odlagano dva puta, zbog Čankovog izostanka i zbog premale sudnice.

Tužilaštvo optužnicom tereti Nenada Čanka da je u tuči ispred kafane "Tako je suđeno", u septembru 2012. godine, prema Pavlu Lešanoviću izvršio krivična dela nanošenje "lakih telesnih povreda" i "ugrožavanje bezbednosti".

Lider LSV-a je, navodno, u pratnji obezbeđenja 23. septembra 2012. godine, u posleponoćnim satima ispred kafane pretukao Lešanovića, koji mu je prethodno uputio niz uvreda.

Izvor: Tanjug


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?