Danas, sutra i u nedelju koncerti na plažama

13:08:00 18.08.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Ukupno pet koncerata biće održano danas, sutra i u nedelju na plažama u Novom Sadu, Sremskoj Kamenici, Sremskim Karlovcima, Futogu i Begeču.

Danas, sutra i u nedelju koncerti na plažama


Koncerte pod nazivom „Na lepom plavom Dunavu“ organizuje udruženje „Život kao inspiracija“, a nastupaju učenici Muzičke škole „Isidor Bajić“.

Prvi koncert biće održan danas od 17 časova na Oficircu, a potom se izvođaći sele na obalu Dunava u Sremskoj Kamenici, gde će nastupiti od 18.30 časova.

Publici će se predstaviti Milica Popnovakov, Ljubica Delić, Mia Mandić, Marija Badnjar, Laura Mađarić, Igor Karajkov i korepetitorka Ivana Karajkov.

Na repertoaru će se naći „Salut d amour–Elgar op.12“, „Suk-appasionato vivace“, „Lautensuite Nr.3“ i „Gavotte en rondeau“ Johana Sebastiana Baha, „A mol BWV995 Preludium i Presto“, Introdukcija i Tarantela Sarasatea, Mađarska rapsodija C. Kolinga, Melanholični valcer fis-mol Šopena, kao i Tokata Perlogezija i „B.E. Muller Romanze“.

Sutra će koncert sa istim izvođačima i po istom repertoaru biti održan na Majmunskom ostrvu u Sremskim Karlovcima od 17 časova.

U nedelju od 17 časova na plaži Vok u Futogu i od 18.30 na Ljubavnom ostvru u Begeču, nastupiće nadareni i talentovani učenici muzičke škole „Isidor Bajić“ Ivana Perić, Nađa Kukić, Iva Čičovački, Elena Soldatović, Mihailo Slavnić, Dušica Ignjatijević i korepetitorka Sonja Mušikić. Na programu će biti arije iz opera i opereta, napolitanske pesme, numere iz mjuzikla i Diznijevih animiranih filmova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.7 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?