Danas uređivan Limanski park

19:03:00 07.03.2024, Komentara: 0

Novi Sad – U okviru velike akcije čišćenja i uređenja javnih površina, danas su radnici JKP „Gradskog zelenila“ i JKP „Čistoća“ uređivali Limanski park.

Danas uređivan Limanski park


Akcija velikog prolećnog čišćenja Novog Sada podrazumeva, između ostalog, uređenje zelenila, čišćenje i uređenje zelenih i drugih javnih površina, kao i sadnju drveća i cveća u gradu i prigradskim naseljima.

Članica Gradskog veća za zaštitu životne sredine Mira Radenović Bojić izjavila je tim povodom da je u Limanskom parku, u prethodna tri meseca, posađeno oko 250 stabala. U toku je malčiranje i prihrana novih sadnica, kako bi se one uspešno primile. Danas je akcenat stavljen na otklanjanju otpada i otpadnog materijala, suvog granja i šiblja.

Danas uređivan Limanski park


- Akciju čišćenja dalje nastavljamo u priobalnim delovima Grada, duž čitave obale Dunava. U tom smislu, želim da najavim da ćemo sa društveno-odgovornim kompanijama 23. marta čistiti jedan veliki potez uz Dunav, tako da pozivam sve Novosađane da se priključe ovoj akciji – rekla je Radenović Bojić.

U prethodnom periodu realizovane su akcije čišćenja i uređenja na više lokacija, u Dunavskom parku, Železničkom parku, u Primorskoj ulici duž Kanala DTD, blokovskom uređenju i brojnim drugim lokacijama širom Grada i prigradskih naselja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 998.8 mb
Vetar: 2 m/s, W
Sub 11° - 23° Mogući pljuskovi
Ned 11° - 27° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?