Dani energetike i investicija na Novosadskom sajmu

19:10:00 27.10.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Dvanaesti po redu Međunarodni dani energetike i investicija u Novom Sadu biće održani na Novosadskom sajmu početkom novembra.

Dani energetike i investicija na Novosadskom sajmu

Foto: Novosadski sajam-Facebook




Ulaz se neće naplaćivati, a tokom Dana energetike i investicija, 1. i 2. novembra, za sve posetioce će biti organizovana nagradna igra u kojoj najsrećniji mogu da osvoje električni bicikl i tri trotineta.

U središnjem delu Novosadskog sajma biće postavljena instalacija sa PVC prozorima koja referiše na štednju energije. Svi koji žele da učestvuju, treba da se fotografišu na zanimljiv način i uz hešteg #boljaenergija označe @nova.ekonomija, @usaid_better_energy_ project i okače svoju fotografiju na svom Instagram profilu. Autori fotografija koje prikupe najviše lajkova do 10. novembra u 18 časova, dobiće električni bicikl i trotinete.

Tokom dva dana na Novosadskom sajmu, od 10 do 17 časova, okupiće se predstavnici kompanija koji se bave održivom energijom, predstavnici državne uprave i lokalnih samouprava, međunarodnih i domaćih razvojnih institucija i organizacija, privatnih i javnih preduzeća, mladi inovatori...


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Grmljavina
19°
Vlažnost: 78%
Pritisak: 998.3 mb
Vetar: 3 m/s, SSW
Pet 13° - 17° Pljusak
Sub 11° - 22° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?