Darijanu Musiću još osam meseci zatvora

17:03:00 28.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Darijan Musić (28), koji služi kaznu od 35 godina zatvora zbog teškog ubistva Vladislave Červenko (25), osuđen je na osam meseci robije u Osnovnom sudu u Novom Sadu zbog nanošenja teških povreda sugrađaninu Slobodanu Marinoviću, februara 2012. godine u centru Novog Sada.

Darijanu Musiću još osam meseci zatvora

Istovremeno, on i Radomir Babin, takođe iz Novog Sada, oslobođeni su optužbe za nasilničko ponašanje.

Sudija Nataša Nikolić je kazala da je na suđenju dokazano da je Musić naneo teške povrede Marinovu prilikom sukoba u ulicama Laze Telečkog i Mite Ružića. Smatrajući da nije dokazano da su se Musić i Babin nasilnički ponašali, te optužbe su oslobođeni.

Zamenik osnovnog javnog tužioca je u završnoj reči tražila da se Musić za oba krivična dela oglasi krivim i da mu se izrekne jedinstvena kazna od dve godine i dva meseca, dok je njegov branilac Pavle Mušicki, tražio da Musić bude oslobođen za oba krivična dela, smatrajući da nema dokaza.

Musić je na završetak glavnog pretresa i izricanje presude doveden iz Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu, gde izdržava 35-godišnju kaznu.

Izvor: Novosti.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.6 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?