Deca u osnovnim školama kupovala karte za žurku gde su nagrade alkoholni kokteli

21:02:00 14.02.2017, Komentara: 3

Novi Sad - Udruženje građana "Stop nasilju nad decom" upozorilo je roditelje đaka koji su u osnovnim školama u Novom Sadu kupovali karte za večerašnju žurku u jednom klubu u Radničkoj ulici.

Deca u osnovnim školama kupovala karte za žurku gde su nagrade alkoholni kokteli

U Udruženju "Stop nasilju nad decom" kažu da su karte za žurku, koja je prema njihovim saznanjima reklamirana kao žurka za decu od 10 do 16 godina, učenici mogli da kupe u školama po ceni od 250 dinara, od promotera koji su takođe maloletni.

Deca u osnovnim školama kupovala karte za žurku gde su nagrade alkoholni kokteli

Oni izražavaju posebnu zabrinutost što će maloletnicima biti točena alkoholna pića, što se vidi i na najavi samog događaja. Navodno će biti pripremljen "do sada neviđeni koktel ljubavi", sačinjen od četiri vrste alkohola "uz hemijsku reakciju leda". Specijal žurke biće kokteli namenjeni onim parovima koji se tokom večeri smuvaju, a biće nagrađeno i deset najlepših parova.

U Udruženju "Stop nasilju nad decom" kažu da će tražiti odgovornost organizatora ove žurke zbog grupne organizacije prodaje karata maloletnicima, ali i odgovornost škola koja su dopustile prodaju karata.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

3 komentar(a)

Roditelj

Užas.Najstrožije kazniti organizatore. Na žalost sudije sve preblago kažnjavaju, dilere i ostale puštaju, a za nevezani pojas automatski 5 dana zatvora.


NSs

Na svu srecu odmah po pocetku sluzenja akohola policija je prekinula zabavu.


tvoja mama

, *.static.sbb.rs

Gldm i ne verujem roditelji su mogli da zabrane deci da ne odu ko ste vi da optuzujete decu koja prave zurku to treba sefa kluba kazniti jer je on to dopusio ko god napise ovde nesto protiv njih nek crkne u paklu


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?