Dečak se izborio za bejblejd arenu?

01:06:00 16.06.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Šestogodišnji Simon, sva je prilika, uspeće u svojoj zamisli da u blizini Betanije bude napravljena Bejblejd arena. Naime, nakon što je Simon pisao gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću ne bi li dobio dozvolu za izgradnju arene, gradonačelnik se zainteresovao za ovu ideju.

Dečak se izborio za bejblejd arenu?


- Veoma mi je simpatično pismo šestogodišnjeg Simona i to koliko on veruje u svoju ideju. Moram da priznam da mi se nikada do sada nijedno dete nije ovako zvanično obratilo i to sa tako jasnom idejom. Beskrajno mi je simpatičan. Sledeće nedelje Simonu ću upriličiti prijem i radujem se susretu - izjavio je za InfoNet Vojvodina Miloš Vučević.

Kako navodi portal, iz gradonačelnikovog kabineta već su kontaktirali nadležne u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, kako bi proverili postoje li uslovi da na toj lokaciji bude izgrađena arena za borbu čigrama. Određen broj građana već je ponudio i finansijsku i fizičku pomoć tokom izgradnje, ako ona bude odobrena, a finansijsku pomoć najavljuje i Grad.


Izvor: InfoNet Vojvodina, novisad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?