Dečiji doček u Dunavskom, za odrasle na tri lokacije

19:12:00 11.12.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Osim već objavljenih bendova koji će nastupiti na Trgu slobode i potvrđenih nastupa u Studiju M, od danas je poznat i program koji će 31. decembra biti upriličen na Trgu republike i u Dunavskom parku.

Program na Trgu republike počeće u podne, uz nastupe sastava The Gift, JeuNS, Čičini čvorci i mnoge druge, dok se u Dunavskom parku od 11h očekuje najbolja zabava za najmlađe uz dečje horove, plesna i dramska studija i brojne dodatne sadržaje.

Dečiji doček u Dunavskom, za odrasle na tri lokacije


Kako najavljuju organizatori, Trg republike je svojevrsno zagrevanje za doček Nove godine tokom dnevnih žurki uz bendove najrazličitijih žanrova, a čaroliji će doprineti i autentični restorani sa svojom gastronomskom ponudom, kao i lokalni proizvođači zanatskog piva i domaćih vina sa Fruške Gore.

Za najmlađe je organizovan je bogat program dečjeg dočeka Nove godine u Dunavskom parku. Slavlje za mališane počeće 31. decembra u 11 časova kada će program otvoriti plesni studio „Dance revolution“, uz koreografije i kostime koji oživljavaju bajke i priče u kojima su deca glavni akteri. Uobražena kraljica, talentovani kompozitor i vesela dvorska luda glavni su likovi edukativnog, dinamičnog i zabavnog mjuzikla koji će predstaviti kreativni studio „Čarolija“, nakon koga će nastupiti dobro poznat i višestruko nagrađivani novosadski dečiji hor „Zvončići“.

Dečiji doček u Dunavskom, za odrasle na tri lokacije

foto: Fondacija Novi Sad 2021



Interaktivni koncert „Avanture Leteće Gitare“ Branimira Rosića napraviće savršen uvod za dolazak Deda Mraza koji će se, u organizaciji dramskog kluba „Teatrilo“, obratiti deci, nakon čega će uslediti crtanje po specijalno napravljenoj statui za ovu priliku i mnoga iznenađenja.

Nakon dnevnog programa, na Trgu slobode nastupiće Plavi orkestar, Darko Rundek i S.A.R.S, dok će u Studiju M uživati ljubitelji tehno i rep muzike uz više od 10 domaćih, regionalnih i inostranih izvođača među kojima su John Acquaviva, Krešo Bengalka, Kristijan Molnar, Yeah Left, Rasheed, Aleksandra Duende i drugi. Kako je Studio M jedina lokacija sa ograničenim kapacitetom, jedini je događaj u sklopu dočeka Nove godine za koji će se ulaz naplaćivati, dok je za ostale programe u sklopu proslave Nove godine ulaz besplatan. Ulaznice za Studio M u prodaji su na prodajnim mestima Gigs Tixa.

Umetnički koncept dočeka predstojeće 2018. godine poveren je autorskom timu reditelja, scenografa, dizajnera svetla i video umetnika pred kojima je specijalan zadatak da Novi Sad u novogodišnjoj noći oživi svoje zgrade, ulice i centralne trgove, a premijerno u Srbiji, specijalno za Novi Sad, princ Đorđe Karađorđević lično će dizajnirati vatromet, napominju u Fondaciji Novi Sad 2021, koja je organizator ovogodišnjeg dočeka Nove godine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?