Dečja predstava "Iscepana bajka" danas u podne na "Novosadskom proleću"

09:03:00 23.03.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Dečija predstava "Iscepana bajka" biće izvedena danas, 23. marti od 12 sati, na prvom spratu Spensa, u okviru manifestacije "Novosadsko proleće".

Dečja predstava "Iscepana bajka" danas u podne na "Novosadskom proleću"

Inspiraciju za predstavu Kreativnog studija "Čarolija" dalo je to što deca vole da slušaju ili čitaju bajke, ali često se desi da dok listaju svoje slikovnice i knjige, pocepaju listove, išaraju ih i ne vrate iscepane listove bajki na pravo mesto.

U ovoj predstavi pisac, uočivši mogući veliki problem kao posledicu dečje nemarnosti, upozorava decu-publiku na to da se može desiti nešto strašno sa bajkama i traži pomoć od njih. U priči ga prekida Beli zec iz "Alise u zemlji čuda" a za njim i Snežana iz bajke "Snežana i 7 patuljaka". Oboje van sebe, jer su izleteli iz svojih bajki, traže pisca ubeđeni da im je to on uradio.. Beli zec je zauzeo Snežanino mesto, a Snežana je ostala bez bajke, jer iscepani list nije vraćen na svoje mesto.

"Uz mnoštvo muzičkih numera, takmičenja u poznavanju bajki, mnogo komičnih situacija i interaktivnih koreografija, njihovo "zapetljano" stanje se uz pomoć dece polako raspetljava i sve se vraća na svoje mesto", kažu u Kreativnom studiju "Čarolija".




Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?