Dečjim crtežima protiv "Dino parka"

09:06:00 25.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Bura oko "Dino parka" nikako da se stiša. Građani su odlučili da ne odustanu. Peticijom protiv gradnje prikupljeno je skoro 2000 potpisa.

Mesna zajednica "Omladinski pokret" organizovala je i dečju radionicu, na kojoj su mališani crtali zašto vole park. Planirano je da ovi crteži budu okačeni na ogradu, koja će blokirati ulaz u park. Oko 160 ovih crteža biće postavljeno danas od 17.30 sati.

Dečjim crtežima protiv "Dino parka"Foto: MZ "Omladinski pokret"

Marko Mirković, predsednik MZ "Omladinski pokret", rekao je da najavljeno postavljenje "Dino parka" u Železnički park i naplaćivanje ulaza od 200 dinara, za njih predstavlja stvaranje lične koristi pojedinca.

"Mesna zajednica na čijoj se teritoriji nalazi Železnički park je odmah shvatila o čemu se tu radi, i mi nismo želeli da dopustimo da nam otmu jedan park. To je park u kome najveći broj naših građana u jednom periodu svog života boravi", rekao je Mirković.



Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1005.3 mb
Vetar: 6 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?