Deda Mraz vatrogasac delio paketiće u Petrovaradinu

13:12:00 30.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - U četvrtoj humanitarnoj akciji „Deda Mraz vatrogasac”, u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva „Petrovaradin” i njegovog podmlatka, više od 200 petrovaradinskih mališana dobilo je paketiće.

Deda Mraz vatrogasac delio paketiće u Petrovaradinu


Vatrogasno vozilo puno paketića, kojim upravljaju Deda Mraz vatrogasac i irvas Rudolf, uz zvuk sirene, juče je obilazilo domove i mališanima delilo paketiće.

- U jednom trenutku imali smo mnogo radova članova vatrogasnog podmlatka i razmišljali smo o tome kako to može doći do izražaja. Odlučili smo da organizujemo male bazare, u okviru kojih su deca svoje radove prodavala i, nakon što je sakupljen novac, upravo su ona predložila da ga iskoristimo za kupovinu paketića, a naš kolega Toma se setio da bismo mogli vatrogasnim vozilom i u kostimima Deda Mraza da ih razvozimo po Petrovaradinu – kaže predsednik DVD „Petrovaradin” Igor Sić.

Ideja je zaživela, a iz godine u godinu DVD „Petrovaradin” obraduje sve veći broj mališana. Glavnu ulogu imala su deca vatrogasnog podmlatka, koja su ove godine, umesto izložbe i prodaje radova, u prostorijama Vatrogasnog doma izvela šaljivu, ali i edukativnu predstavu „Velika frka u maloj šumi” i od novca za ulaznice obezbedila poklone.

Akcija podele paketića će biti nastavljena i danas.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 998.4 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?