Defile motoraša u subotu kroz Novi Sad

12:09:00 21.09.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Defileom motoraša 23. septembra biće zatvorena ovogodišnja moto sezona. Program je zamišljen tako da počinje tog dana u podne, okupljanjem na Mišeluku, a kolona motorista će ka gradu krenuti u 13 sati.

Defile motoraša u subotu kroz Novi Sad

Defile ide trasom Mišeluk - Most Slobode - Bulevar Oslobođenja do Železničke stanice - polukružni okret na Bulevaru pa nazad do Jevrejske - Bulevar Mihaila Pupina - Varadinski most - Kamenički put - Ribnjak.

Od 15 sati počinje druženje ispred hostela "Hajdučka noć" na Ribnjaku, uz živu svirku zrenjaninskog rok benda Satelit, koji je nastupao na Blokstok festivalu.

"Kao i prošle godine, na skup na Mišeluk dobrodošli su apsolutno svi, bez obzira na to da li jesu ili nisu članovi nekog od moto klubova i na to kakve su performanse njihovih ljubimaca na dva točka. Očekujemo učešće između 500 i 1.000 motora, što je skup kakav u Novom Sadu i okolini nije zabeležen dugi niz godina, uz napomenu da je prošle godine bilo više od 600 motoraša", najavljuju oranizatori.

Zatvaranje moto sezone je najveći moto skup na teritoriji AP Vojvodine, koji drugu godinu zaredom u Novom Sadu organizuju Moto Unija Vojvodine i Blokstok festival. Projekat je podržan od strane Gradske uprave za kulturu Novog Sada, kao i gradske uprave za saobraćaj, a za osnovni cilj ima promociju "bajkerske" subkulture.

Ilustracija: Elvert Barnes / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 3 m/s, N
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?