Dejan Kovačević (31) moli za pomoć

13:09:00 20.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Dejanu Kovačeviću (31), koji živi u Sremskoj Kamenici, hitno je potrebna transplantacija oba plućna krila ili će umreti od gušenja. Transplantacija bi bila u AKH klinici u Beču, ali je za nju i dalje kontrole potrebno 120.000 evra, koje Dejan i njegova porodica nemaju.

Dejanova pluća funkcionišu sa svega 15 odsto, a svaki dan mu je sve gore. Zato je ovaj momak, koji je diplomirao na smeru menadžment u informatici, napravio sajt preko koga moli da pomoć, a u kome je napisao svoju životnu priču. Njegova želja je da živi, da se dalje obrazuje i da radi kao web programer.

Dejan Kovačević (31) moli za pomoć

"Rođen sam u Kosovskoj Mitrovici, 13.02.1984, ali zbog mog zdravlja, moja porodica se preselila na more u Pulu (Hrvatska), međutim zbog rata, preselili smo se u Herceg Novi (Crna Gora), ali moje stanje se nije poboljšavalo. Na kraju smo se preselili u Sremsku Kamenicu (Novi Sad, Vojvodina) da bih bio blizu Institutu za Plućne bolesti. Želim reći da imam samo riječi hvale i poštovanja za doktore i osoblje koji su zaposleni na Institutu", napisao je Dejan.

Na njegovom sajtu mogu se pronaći i načini kako mu pomoći da ode na operaciju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?