Deo centra i Detelinare danas bez grejanja

09:10:00 20.10.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Deo centra Novog Sada i naselja Detelinara trenutno nemaju grejanje zbog radova na vrelovodnoj mreži.

Deo centra i Detelinare danas bez grejanja

Bez grejanja i tople vode su stanovnici ulica Petra Drapšina 1-23, 2-22 i Jevrejske 7-11, kao i Pasterove 14-30, Rumenačke 19-35, Stevana Mokranjca 2-30 i Dr Đorđa Jovanovića 1-7, 2-6.

Grejanje i toplu vodu, stanari ovih ulica trebalo da dobiju danas u poslepodnevnim satima.

Ilustracija: Kari Söderholm / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Ing Zoran Vukov

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Lepo je kada Toplana obavesti građane da neće imati grejanje i da se moraju snaći na drugi način, ali građani su plaćajući AKONTACIONO sa 12 uplata kupili sa cenom 98,36 din/m2 stana god (bez PDV) sa cenom 5,39 din/kwh (bez PDV) 18,2486 kwh/m2 stana mesečno ili 218,98 kwh/m2 stana god, a da se na kraju grejne sezone ne IZVRŠI OBRAČUN između kupljenih i isporučenih kwh stanu. Ovom AKONTACIJOM svaki korisnik kupuje kwh sa kojim može da se greje 2 grejne sezone, jer akontacija odgovara naplati sa 6 uplata. Zašto? Merenjem u zadnjh 11 grejnih sezona dobijen je prosek isporuke kwh od 96,0547 kwh/m2stana god, za objekte građene po JUS standardima namenjenih za daljinsko grejanje:Jasno je, da IZOSTAVLJANJEM OBRAČUNA korisnik plaća grejanje 2 sezone ili je cena kwh dvostruko veća od cene u cenovniku, a to je KRIVIČNO DELO koje Vlast godinama krije reketirajući korisnike uz pomoć OBJEDINJENE NAPLATE (čime je isključila korisnike od saznanja koliko iznose stvarni troškovi jer sami ne očitavaju merni instrument kalorimetar u predajnoj stanici objekta i dele potrošnju po ukupnoj stanbenoj površini svih korisnika.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?