Deo Temerinske pijace postaje parking

18:12:00 30.12.2021, Komentara: 0

Novi Sad - U toku su radovi na rekonstrukciji i prilagođavanju parking prostora na Temerinskoj pijaci, čime će za desetak dana biti obezbeđeno 70 parking mesta.

Deo Temerinske pijace postaje parking

Foto: JKP "Parking servis"



Naime, JKP „Tržnica“ i JKP „Parking servis“ potpisali su sporazum o saradnji kojim je deo Temerinske pijace ustupljen za potrebe uređenja parkirališta.

- Kako je Temerinska pijaca radila smanjenim kapacitetom, a potrebu za parkingom stalno ističu stanovnici Podbare, pokrenuli smo inicijativu zajedno sa Parking servisom da se deo pijace adaptira i postane parking koji će koristiti ljudi koji ovde žive - kaže direktor JKP “Tržnica” Uroš Lončar.

Prema rečima direktora JKP „Parking servis” Stevana Lugonje, radovi su veoma značajni za ovaj deo grada, imajući u vidu da u Temerinskoj ulici ima veoma mali broj parking mesta.

- Ovu godinu počeli smo izgradnjom parkinga u dvorištu Skupštine Grada, nakon toga rekonstrukcijom 130 parking mesta na Bulevaru oslobođenja, a u toku su radovi na tri lokacije: u Ulici Berislava Berića, Solunskoj ulici i na Bulevaru kralja Petra Prvog. Za sledeću godinu u planu je rekonstrukcija parking prostora u Ulici Save Kovačevića, u Ulici dr Ivana Ribara na Limanu, kao i nastavak radova na rekonstrukciji parkirališta na Bulevaru oslobođenja, koji su započeti pre tri godine - ističe Lugonja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?