Deponija u centru grada

10:03:00 22.03.2018, Komentara: 0

Novi Sad - U centru grada, iza Srpskog narodnog pozorišta, u maloj ulici Josifa Runjanina nalazi se prava mini-deponija. Stanovnik ove ulice koji nam se obratio kaže da grad ništa ne preduzima po ovom pitanju.


Deponija u centru grada


- Razumem da je nekadašnja kuća kompozitora Josifa Runjanina i plac na kome se njeni ostaci nalaze, pod zaštitom države, ali ne znaci i da je đubre pod tom istom zaštitom! – navodi ovaj Novosađanin.


Deponija u centru grada


U ovoj ulici je i svojevrsna okretnica gradskog fijakera koji turiste vozi po centru, te se svako veče, nakon radnog dana, konj baš na tom mestu „utovara“ u prikolicu i vozi u štalu i tom prilikom uvek ispadne malo konjske balege.


Deponija u centru grada


- Osim toga, u ovoj ulici se nalazi i divlja parking parcela na kojoj se automobili parkiraju skoro pa jedan preko drugog. Pa pošto jedni druge zagrađuju, onda automobili izlaze tako što voze preko trotoara u Ulici Jovana Subotića. I sve to u oviru „Starog centra“ grada. Zaista žalosno, sada kada smo na korak od Evropske prestonice kulture – ogorčen je naš sugrađanin.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.6 mb
Vetar: 1 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?