Despotu Vraniću smanjena kazna za udes kod "Merkatora"

16:04:00 11.04.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Viši sud u Novom Sadu smanjio je danas Despotu Vraniću (24) kaznu zatvora za godinu dana, zbog saobraćajne nesreće kod "Merkatora" u kojoj je poginulo troje mladih.

Despotu Vraniću smanjena kazna za udes kod "Merkatora"

Kazna je, sa prvobitnih osam godina zatvora, smanjena na sedam, Vraniću je ukinut pritvor u kome je bio od saobraćajke, a određena mu je zabrana napuštanja stana uz elektronski nadzor, odnosno kućni pritvor.

I Vranić i tužilaštvo na ovu presudu imaju pravo žalbe Apelacionom sudu, iako je upravo Apelacioni sud naložio ponovno suđenje nakon prvobitne presude od osam godina zatvora.

Ova teška saobraćajna nesreća dogodila se 8. juna 2014. godine oko dva sata posle ponoći, i u njoj su poginuli dvadesetogodišnjaci Vladica Matović, Milica Ležimirac i Aleksandar Marić. Poginuli su kolima prešli kroz crveno, a Vranić je udario u njih brzinom oko tri puta većom od dozvoljene i svojom vožnjom je predstavljao konstantnu opasnost po učesnike u saobraćaju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Marko

, *.dynamic.sbb.rs

3. snimak, koji nije poznat javnosti, a nacinjen je sa nadzorne kamere trznog centra "Merkator", pokazuje da su nastradali prvobitno STALI na crveno svetlo, a zatim odlucili da ponovo krenu.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?