Devojčica ranjena u šaku dijabolom iz vazdušne puške

07:04:00 02.04.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Šesnaestogodišnja devojčica povređena je sinoć kod Srednje saobraćajne škole, u Šumadijskoj ulici. Kako pišu mediji pozivajući se na nezvanične informacije, devojčica je ranjena u šaku dijabolom iz vazdušne puške.

Devojčica ranjena u šaku dijabolom iz vazdušne puške


Kako je za Dnevnik potvrdio portparol Hitne pomoć dr Zoran Krulj, tinejdžerku je u levu šaku pogodila dijabola ispaljena iz vazdušne puške. Prema rečima dr Krulja, oni su poziv primili u 18.52 časova od policije i šesnaestogodišnjakinju, u svesnom i stabilnom stanju, prevezli na Odeljenje hirurgije Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Prema nezvaničnim saznanjima, tinejdžerka je stajala ispred škole u Šumadijskoj ulici kada je iznenada u levu šaku pogodila dijabola.

U policiji kažu da se za sada ne zna sa sigurnošću kako je devojčica povređena. Blic piše da je, prema nezvaničnim saznanjima, NN osoba pucala sa prozora okolne zgrade.

Obavljen je uviđaj i istraga je u toku, a za počiniocem se traga.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 39%
Pritisak: 1002.1 mb
Vetar: 4 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?