Devojčice uslikale zmiju na Novom naselju

10:07:00 31.07.2016, Komentara: 3

Novi Sad - Dugačka zmija primećena je juče u Ulici Mileve Marić na Novom naselju, nedaleko od dečjeg igrališta.

Devojčice uslikale zmiju na Novom naselju

Fotografiju nam je poslala Novosađanka koja živi u tom delu grada, a čija je trinaestogodišnja ćerka sa svojom drugaricom prva primetila zmiju, a potom je i uslikala svojim mobilnim telefonom.

"One su bile na igralištu u blizini, a kada su zmiju videle uplašile su se i htele da pobegnu, ali su se vratle da je uslikaju. Ovo je prvi put da su videle zmiju baš tu u ulici, ali već nekoliko puta smo smo ih viđali u močvari na Bulevaru Jovana Dučića", napisala je ova Novosađanka.

Devojčice uslikale zmiju na Novom naselju

Podsetimo, već mnogo puta su Novosađani, koji žive u blizini Bulevara Jovana Dučića, apelovali da žive uz močvaru punu komaraca, žaba i zmija, na kojoj je trebalo da budu izgrađeni bazeni. Ta parcela je još pre deset godina zakupljena sa idejom da se na njoj izgradi sportsko-poslovni centar "Bistrica", ali umesto toga nikla je prava džungla.

Devojčice uslikale zmiju na Novom naselju

Stanovnici tog dela grada kažu da se odatle širi nesnosan smrad, da zaraslu travu niko ne kosi i ističu da je takvo ruglo prava sramota za grad koji teži da bude prestonica kulture.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

3 komentar(a)

Đura

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Strašno, strašno, zmija belouška, strah i trepet, ali za žabe i miševe. Najgora stvar koju može čoveku da uradi je da se pravi mrtva i da se popiša jer se tako brani. Dalje, komarci teško, toliko nas posipaju sa raznim otrovima da ovi ne stižu ni da se izlegu. A tek žabe, uh koliko su samo bučne, nemož' pošten svet spavati od njih. Što se smrada tiče, on potiče od smeća koje naši ,,kulturni'' građani tu bacaju i kanalizacionog sistema koji u tom delu ima neki feler. Dalje, umesto PTC ,,Bistrica'', ne bi bilo loše da se napravi fin parkić sa jezercetom... ;)


liljana

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Stvarno ovo sa dzunglom je sramota za grad.Tacno pored tog sipraga, zmijarnika, barustinei svega najgoreg treba po planu (,a vec je u izgradnji )da prolazi bulevar Bate Brkica?Pored najveceg vrtica na Balkanu kojim se dice gradski politicari, pored skole dece sa specijalnim potrebama ,starackog doma i Dzungle? Svaka cast na "pameti"!!!!!!!Ko je taj koji je to osmisljavao vec decenijama?? SRAMOTA!!!!!!


andjelka

, *.dynamic.sbb.rs

Zna li neko koja je ovo vrsta jer sam ja u Futogu videla istu?


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?