Devojka pala sa visine u holu FTN-a

11:10:00 27.10.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Devojka stara 22 godine pala je sa visine u holu Fakulteta tehničkih nauka. Ona je u teškom stanju primljena u bolnicu.

Devojka pala sa visine u holu FTN-a


Mediji prenose da se radi o nesrećnom slučaju.

Devojka je pala sa visine od oko četiri metra.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj izjavio je da je njihova ekipa intervenisala i nakon inicijalnog zbrinjavanja po prvom prioritetu povređenu devojku su u komatoznom stanju prevezli u Urgentni centar KCV na renimaciju.

FTN: Devojci je pozlilo

Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu saopštio je da je studentkinji koja je pala između stepeništa u holu ovog fakulteta pozlilo, nakon čega je pala sa visine od četiri metra. Kako navode, ona je prilikom pada zadobila telesne povrede, a ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći nakon čega su je odvezli u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

- Svesni smo teškog trenutka za studentkinju i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine obavi neophodne preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja - navodi uprava FTN-a.

Dodaju da je deo zgrade u kom se dogodila nesreća zatvoren zbog uviđaja policije, a u ostalim delovima Fakulteta aktivnosti se obavljaju prema predviđenom rasporedu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
18°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1002.4 mb
Vetar: 7 m/s, SE
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi
Pet 13° - 19° Pljusak i grmljavina

Anketa

Treba li poništiti izbore?