Devojka ranjena u pucnjavi na Telepu u teškom stanju

10:11:00 20.11.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Teodora Kaćanski (30), fitnes instruktorka iz Novog Sada, ranjena je juče u pucnjavi koja se oko 18 sati dogodila u Somborskoj ulici na Telepu.

Teodoru su meci pogodili u vrat, ruku, nogu i stomak i da je i dalje u veoma teškom stanju. Nalazi se u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine gde joj se lekari bore za život nakon nekoliko hitnih operacija.

Devojka ranjena u pucnjavi na Telepu u teškom stanjufoto: A. K.

Ranjena je tako to je nepoznati napadač izleteo iz žbunja i ka njoj ispalio pet hitaca dok je izlazila iz automobila. Nesrećna devojka ostala je u lokvi krvi ispred ulaza u kome je živela sa momkom, a napadač je peške pobegao ka Bulevaru Patrijarha Pavla gde mu se gubi svaki trag.

Policija i Hitna pomoć stigli su brzo na mesto pucnjave, a lekari su odmah počeli reanimaciju.

Prema pisanju Blica reč je klasičnoj sačekuši. Napadač je znao na koga je pucao jer je Teodora bila sama u trenutku napada. Policija spekuliše i da je moguće da je to bilo upozorenje momku sa kojim je živela budući da je on od ranije poznat organima gonjenja, te se ne isključuje mogućnost da napad ima veze sa njegovim neraščišćenim poslovima.

Komšije pričaju da su devojka i njen momak živeli prilično lagodno. Kažu da su odmah o svom trošku uveli video nadzor pre oko godinu i po dana kada su se doselili i da je njihovo celo potkrovlje, praktično ceo peti sprat.

.Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 1 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?