Devojka sinoć spasena iz Dunava, jutros izvučeno beživotno telo muškarca

09:06:00 29.06.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Dvadesetdvogodišnja studentkinja spasena je sinoć oko 19:30, iz Dunava, nedaleko od Žeželjevog mosta. Kako su javile „Novosti“, radnik DP „Vorld“ i pripadnik granične policije uspeli su da je izvade iz vode, stave u čamac i prevezu na sigurno. Hitna pomoć je devojku u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar.

Devojka sinoć spasena iz Dunava, jutros izvučeno beživotno telo muškarca


Dvadesetdvogodišnja studentkinja je dozivala u pomoć, a to je najpre čuo radnik „Vorlda“ Slavko Janković. Ugledavši devojku kako se bori sa rečnim talasima, odmah je pozvao granične policajce, udaljene od njegovog broda stotinak metara, te su najbrže što su mogli seli u čamac i krenuli da je spasavaju. Spasavanju je pomogao i pripadnik granične policije Jan Vrška, koji je i ranije spasavao ljude iz Dunava.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojka je želela da pliva, ali ju je voda povukla i nosila sve dalje od obale. Mediji navode i da je devojka rodom iz Podgorice.

Muškarac skočio s mosta

Telo 33-ogodišnjeg muškarca izvučeno je rano jutros iz Dunava. Kako javlja 021, telo je pronađeno kod Ribnjaka, jutros nešto pre 5 časova.

Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, izjavio je da je njihova ekipa po dolasku samo mogla da konstatuje smrt.

- Naša ekipa je, po pozivu policije, oko 4:50h, na Donjem putu u Ribnjaku zatekla muškarca starog 33 godine bez znakova života i na licu mesta su konstatovali smrt - navodi doktor Krulj.

Muškarac je, kako se saznaje, skočio sa Mosta slobode.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 75%
Pritisak: 1006.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?