Devojka skočila s Mosta slobode

13:07:00 13.07.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Devojka od 20 godina skočila je sinoć sa Mosta slobode, visokog 25 metara, i to iz zabave, nakon što ju je "pogodila" pesma.

Ona je agenciji Beta ispričala da je htela da vidi da li to sme i da li može da uradi, a kako je prošla bez povreda obećala je da to više neće raditi.

Devojka skočila s Mosta slobode

"Neću to više ponavljati, jer mi je policija zabranila, pošto zakoni ne dozvoljavaju da se skače s mosta jer kažu da je veoma opasno", ispričala je ona agenciji Beta.

Ona je sedela u jednom kafiću na Štrandu, u blizini Mosta slobode, sa kojeg je kasnije skočila, jer ju je, kako je rekla, "pogodila pesma" koju je prethodno čula.

Pošto je nakon skoka doplivala do plaže, veoma brzo su se pojavili policajci, koje su pozvali građani koji su primetili da je prekoračila ogradu mosta i koji su mislili da želi da se ubije.

"Policija me je pitala da li znam da je to zabranjeno i da li sam želela da se ubijem ili samo da skočim zbog adrenalina. Nisam htela da se ubijem, ja volim da živim, iako živim pomalo ludo", ispričala je ta devojka.

Dodala je da joj je policija potom naložila da sačeka lekare iz hitne pomoći, koji su je pregledali i ustanovili da je dobro.

Izvor: Beta


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Janaja

, *.dynamic.a1.rs

Koja je pesma u pitanju?


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 4 m/s, ESE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?