Dino park biće postavljen do 1. septembra

16:06:00 16.06.2015, Komentara: 1

Novi Sad - "Gradsko zelenilo" prihvatilo je danas jedinu ponudu na tenderu za izgradnju Dino parka u Novom Sadu. Ponudu je poslala beogradska firma "Lagrota internacional".

Ukoliko Nadzorni odbor "Zelenila" odobri sklapanje petogodišnjeg ugovora, replike dinosaurusa biće postavljene u parku kod Železničke stanice do 1. septembra, saopštilo je danas to preduzeće. Petogodišnji Ugovor između "Gradskog zelenila" i beogradske firme biće potpisan u roku od sedam dana od prijema obaveštenja o rezultatima tendera.

Dino park biće postavljen do 1. septembra

Park dinosaurusa zauzeo bi dve trećine Železničkog parka i bio bi ograđen, ali postojeće zelenilo ne bi bilo uklanjano. Obaveza "Gradskog zelenila" je da postavi toalete, parterno uredi staze i obezbedi napajanje vodom i strujom. Obaveza ponuđača bila bi i da se stara o replikama najmanje 15 pokretnih i pet statičnih dinosaurusa, održava toalete i obezbedi noćno obezbeđenje parka.

Predlog cena ulaznica, od 200 dinara, Nadzorni odbor "Gradskog zelenila" uputiće u najskorije vreme Gradskom veću na usvajanje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Elizabeta Kracun

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Fenomenalnoooo


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?