Dino park definitivno od aprila

17:02:00 17.02.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Dino park trebalo bi da bude otvoren početkom aprila, a detaljan programski plan biće objavljen tokom marta, saopšteno je danas iz Gradskog zelenila.

Dino park definitivno od aprila

Oni su za sada objavili i kako bi Dino park trebalo da izgleda, te najavljuju da će njegovim otvaranjem Novi Sad biti bogatiji za još jednu turističku destinaciju i da će time dobiti ono što je nedostajalo najmlađima, odnosno naučno-zabavni park.

Dino park definitivno od aprila

"Poput sličnih u okruženju, Dino park u Novom Sadu će se truditi da posetiocima pruži i zanimljiv kulturno-zabavni program kroz pesmu, igru, pozorišne predstave, interaktivne radionice i igraonice prilagođene deci predškolskog i školskog uzrasta. U sklopu redovne postavke, posetioci će moći da uživaju u 24 replike dinosaurusa i da na zabavan način uče o istoriji naše planete uz druženje sa vodičima i edukatorima", kažu u Gradskom zelenilu.

Oni još dodaju i da će upoznavanje sa izložbom biti moguće na svim jezicima regiona, i da će se domaćini truditi da podjednako izađu u susret i organizovanim i individualnim posetama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

alwksandra

, *.ptt.rs

Nadam se da se necete brukati kao prosle godine...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?