Dino park tek od marta!

11:09:00 26.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Završetak Dino parka ponovo je prolongiran. Direktor "Gradskog zelenila" Aleksandar Bogdanović najavljuje da je svečano otvaranje zakazano za 1. mart sledeće godine, umesto za oktobar, kako je ranije najavljivano, piše Blic. Podsetimo, prethodno je bilo najavljeno da će Dino park biti otvoren do 15. septembra, da bi početkom ovog meseca otvaranje bilo odloženo za oktobar.

Dino park tek od marta!

foto: Blic, Nenad Mihajlović

Bogdanović dodaje da će desetak replika dinosaurusa ipak biti postavljeno do polovine oktobra i neće se naplaćivati ulaz. Na ovaj korak su se, kaže, odlučili zbog dece da bi videli kako će to da izgleda i "da ne bi ispalo kako park pravimo zbog para". On ističe i da, pošto dolazi loše vreme, dinosauruse će preko zime skloniti u magacin i vratiti ih 1. marta. Prema Bogdanovićevim rečima, ovog puta otvaranje kasni zbog sporog funkcionisanja javnog sektora, dugih tendera i čekanja na dozvolu "Elektrovojvodine" za korišćenje struje, navodi Blic.
Na prostoru gde će biti Dino park, urađene su staze i od zemlje su napravljene male uzvisine gde će se uskoro pojaviti dinosaurusi. U "Gradskom zelenilu" kažu da će do marta tu biti izgrađena i letnja pozornica i bioskop, igraonica i igralište.

izvor: Blic

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 996.9 mb
Vetar: 5 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?