Direktor i najuže rukovodstvo GSP-a podneli ostavke

16:04:00 11.04.2018, Komentara: 1

Novi Sad – Direktor JGSP „Novi Sad“ Milan Stanivuković i članovi najužeg rukovodstva podneli su danas ostavke. Kako je saopšteno iz kabineta gradonačelnika, ostavke su usledile nakon razgovora sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem.

Direktor i najuže rukovodstvo GSP-a podneli ostavke


Naime, Vučević je danas, sa saradnicima, primio na razgovor direktora JGSP „Novi Sad“ Milana Stanivukovića sa članovima najužeg rukovodstva - pomoćnicima direktora, savetnikom direktora i izvršnim direktorom preduzeća.

- Tom prilikom im je ukazano na nedopustive pojave i dešavanja, kao i na čitav niz nagomilanih problema u poslovanju unutar kolektiva, a za koje rukovodstvo preduzeća snosi odgovornost. Milan Stanivuković je nakon razgovora sa gradonačelnikom podneo ostavku Skupštini Grada Novog Sada na funkciju direktora JGSP „Novi Sad“, a istovremeno, direktoru su podnete ostavke na mesta pomoćnika, savetnika direktora i izvršnog direktora preduzeća – navedeno je u saopštenju.

Kako je istaknuto, Grad Novi Sad neće dozvoliti da novonastala situacija utiče na funkcionisanje javnog prevoza u gradu i prigradskim naseljima, a Skupština Grada će već na narednoj sednici konstatovati podnetu ostavku direktora.

Za sada nije poznato da li će ova odluka rukovodstva uticati na odluku radnika da u ponedeljak održe generalni štrajk.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Cuca

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Nadamo se sad da autobusi nece pokvareni izlaziti iz garaze,raniji polasci biti,vozaci(reli vozaci)....prosto se nadam postovanju nas putnika od strane vozaca,nadamo se isto tako da nece polasci iz garaze nakon 3km predjena ostajati bez goriva...i bla bla bla...cenite nas jer od nas hleba imate


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 46%
Pritisak: 995.0 mb
Vetar: 2 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?