Direktor policije pohvalio rezultate novog rukovodstva Policijske uprave Novi Sad

20:10:00 17.10.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Direktor policije Vladimir Rebić posetio je danas Policijsku upravu Novi Sad i novosadski odred Žandarmerije i istakao da su kadrovske promene u rukovodstvu ove policijske uprave već dale određene rezultate u radu koji doprinose većoj sigurnosti građana.

Direktor policije pohvalio rezultate novog rukovodstva Policijske uprave Novi Sad

Foto: MUP


- Zadovolјan sam značajno većim prisustvom policije na ulicama ovog grada i drugih opština Južnobačkog okruga, koje pokriva PU Novi Sad, jer to svakako doprinosi osećaju veće sigurnosti građana. Takođe, raspoloživi parametri rada policijskih službenika pokazuju da imamo dobre rezultate - istakao je Rebić i dodao da je u prethodne tri nedelјe uhapšeno 19 osoba osumnjičenih da su prodavale drogu.

- U pomenutom periodu od 106 izvršenih krivičnih dela, čak 73 odsto je već rasvetlјeno, od čega dva pokušaja ubistva, jedno silovanje, nekoliko teških krađa i drugih krivičnih dela. To šalјe jasnu poruku kriminalcima da im se kriminal ne isplati - rekao je Rebić.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
21°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.9 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?