Divlja deponija u centru grada

17:04:00 30.04.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Loša navika pojedinih građana da ukoliko se kontejner izmesti smeće nastavljaju da bacaju na mesto gde je bio, ponovo je uzela maha.

Divlja deponija u centru grada

Ovaj put divlja deponija stvara se u centru grada, u Šumadijskoj ulici, odmah pored Srednje saobraćajne škole. Uz drvo nastalo je brdo - od kesa, praznih tetrapaka, flaša, konzervi, higijenskih uložaka, ostataka hrane... i svega ostalog što bi iz domaćinstava trebalo da se izbacuje u kontejnere.

Komšije kažu da je u ovom slučaju u pitanju čista lenjost.

"Kontejner je izmešten svega nekoliko metara dalje. Razmišlljam koju bih kaznu izrekao nesavesnim građanima. Ovo ne mogu da prihvatim u Novom Sadu", rekao je jedan Novosađanin.

Divlja deponija u centru grada

Slično je i u blizini, na uglu Ulice Zlatne grede i Daničićeve. Odatle je kontejner izmešten još pre nekoliko godina, ali građani i dalje uz drvo bacaju smeće. Takođe, smećem su zatrpane i brojne napuštene kuće, u kojima kontejneri nikada nisu ni bili.

Bolja situacija nije ni u drugim delovima grada. Na Novom naselju, ispred kompleksa zgrada u Ulici Momčila Tapavice, kontejneri su takođe sklonjeni. Građani su se zbog toga žalili "Gradskoj čistoći", ali problem još uvek nije rešen.

Izvor: RTV, novisad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 996.4 mb
Vetar: 6 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?