DJ Rolando u subotu u "Fabrici"

13:11:00 12.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - DJ Rolando, uz podršku nekih od najboljih izvođača domaće tehno scene, nastupiće u subotu 14. novembra u SKCNS Fabrika.

Organizatori najavljuju da će ova žurka biti detroitski tehno spektakl u Novom Sadu uz tvorca, možda i najvećeg hita tehno muzike, pesme "The Knights of Jaguar".

DJ Rolando u subotu u "Fabrici"


"DJ Rolando, član neprikosnovenog kolektiva Underground Resistance iz Detorita, zajedno je sa velikanima poput Jeff Millsa, Juan Atkinsa, Derrick Maya, Mad Mikea, Robert Hooda, Claude Younga i mnoge druge detroitske face, redefinisao pojam tehno muzike na globalnom nivou i postavio standard do sada neprevaziđenog koncepta u modernoj elektronskoj muzici", opisuju organizatori ovog di-džeja.

DJ Rolando @ SKCNS Fabrika - 14. novembar 2015

Ulaznice po PROMO ceni od 490 din su RASPRODATE! Hvala na ukazanom poverenju! <3Pogledajte delić atmosfere koji očekujemo 14. novembra u SKCNS Fabrika! :) Trenutno se u prodaji nalaze ulaznice po PRETPRODAJNOJ ceni od 690 din na GIGS TIX prodajnim mestima. Info ---> www.bit.ly/RolandoNoviSad

Posted by Love & Culture on Tuesday, October 20, 2015

Prvi kontigent promo ulaznica po ceni od 490 dinara rasprodat je u rekordnom roku. Trenutna pretprodajna cena ulaznice je 690 dinara, dok će konačna cena ulaznice biti 990 dinara, ako ih uopšte bude bilo. Za sada su dostupne na svim prodajnim mestima mreže Gigstix, kao i online, na gigstix.com.

Ali, prvo troje koji se u komentaru na Fejsbuku jave da žele da idu na žurku dobiće po dve karte!


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 996.4 mb
Vetar: 6 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?