Đaci u Vojvodini bez prolećnog raspusta

17:03:00 26.03.2020, Komentara: 1

Novi Sad - Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje doneo je odluku o promeni školskog kalendara pokrajinskih osnovnih i srednjih škola za školsku 2019/2020. godinu.

Đaci u Vojvodini bez prolećnog raspusta


- Zbog pandemije virusa COVID-19 i uvođenja niza mera koje se odnose na kontrolu kretanja građana, kao i na ukidanje gradskih i međugradskih autobuskih linija i svih kulturnih i sportskih sadržaja, resorni sekretarijat smatra da se umesto planiranog prolećnog raspusta u periodu od 10. do 20. aprila nastavi sa nastavom na daljinu, osim za vreme uskršnjih praznika – navedeno je u saopštenju.

Za vreme uskršnjih praznika po Gregorijanskom kalendaru, od 10. do 13. aprila, kao i za vreme praznika po Julijanskom kalendaru, od 17. do 20. aprila - neće biti nastave, već će se emitovati edukativni sadržaji u vezi sa Uskrsom, kao i sadržaji koji se odnose na slobodno vreme učenika. Planirani nastavak nastave na daljinu je od 21. aprila, uključujući i nastavu svake subote.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Mmt

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Sramota


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 994.2 mb
Vetar: 5 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?