Đorđe Miljenović, poznatiji kao Wikluh Sky, u četvrtak u Domu kulture

20:12:00 02.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Đorđe Miljenović, poznatiji kao Wikluh Sky, nastupiće u novosadskom Domu kulture u četvrtak, 5. decembra.

Đorđe Miljenović, poznatiji kao Wikluh Sky, u četvrtak u Domu kulture


Ulaznice su u prodaji po ceni od 800 dinara na GIGSTIX prodajnim mestima.

On će se novosadskoj publici predstaviti sa bendom koji čine odlični muzičari poput bubnjara Lava Bratuša (Darkwood dub), klavijaturiste Milana Mike Aćimovića (Sopot, Vasil Hadžimanov Band), basiste Milorada Matića (SUNSHINE, Nekontrola), gitariste Đorđa Todorovića, gitariste Janka Mostarlića (Kanda kodža i Nebojša) i semplera Marka Miloševića (Mkdsl).

Đorđe Miljenović je albumima „Sam pao, sam se ubio“ i „Amovi“ pokazao potpuno novu stranu svog stvaralaštva i dokazao zašto je jedan od najtalentovanijih muzičara sa ovog prostora.

Pesme poput “Prelepa katastrofa”, “Dolazim ti uskoro madam”, “Gangsta love”, “Nisam dobro” i druge, odličan su materijal koji u sebi nosi različite muzičke žanrove, pa se tako Miljenović smelo igra sa rok, bluz, soul elementima, istovremeno ostajući veran i hip hop-u, po kojem je publici prepoznatljiv kroz bend Bad Copy.

Na oba albuma, Miljenović je ostvario saradnju sa zanimljivim gostima poput Sergeja Trifunovića, Ane Stanić, Olivera Nektarijevića…

Daje se publici do srži, kako na nastupima, tako i u tekstovima svojih pesama, koje su ispunjene iskrenim emocijama i surovom istinom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 2 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?