Đurđev otpušten iz "Informatike"

16:09:00 01.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Danas je Aleksandru Đurđevu, donedavnom članu Treće Srbije, uručen otkaz u JKP „Informatika“. Ova informacija poslata je medijima mejlom iz ovog preduzeća.

Đurđev otpušten iz "Informatike"

Na ovaj način je, kako u mejlu piše, "stavljena tačka na gotovo tri godine koliko je Đurđev iz senke upravljao ovim novosadskim komunalnim preduzećem".

U mejlu dalje piše da se Đurđev „proslavio brojnim aferama i ostao upamćen kao ubedljivo najbahatiji direktor u gradu".

Đurđev otpušten iz "Informatike"

"Od razbijanja čajne kuhinje u zgradi firme, preko trošenja više miiona dinara na reprezentaciju, zaključno sa napadom na konobara u Skupštini Novog Sada, samo su neke od afera ovog čoveka. Takođe, Đurđev se pominje kao glavni organizator dodele predmeta sudskim izvršiteljima, a kako se može čuti u izvorima bliskim policiji na tom poslu je uzeo više od pola miliona evra", piše u mejlu koji niko nije potpisao.

Anonimni radnici su dalje podsetili da je "zbog ovakvog ponašanja Đurđev izbačen iz stranke Treća Srbija, što mu je ukupno četvrta partija iz koje je isključen u poslednjih četiri godine".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 1 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?