Đurđev u julu službenim telefonom potrošio 153.000 dinara

19:09:00 16.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Izvod sa računima službenih telefona JP "Informatika", na kojima se vidi da je nedavno otpušteni direktor ovog preduzeća Aleksandar Đurđev tokom jula potrošio 153.000 dinara, prosleđen je danas medijima.

U mejlu, potpisanom sa "unesrećeni radnici", navodi se da je Đurđev i pre dve godine napravio račun od 240.000 dinara, kao i da prelazi na mesto savetnika generalnog direktora „Srbijagasa“.

Đurđev u julu službenim telefonom potrošio 153.000 dinara

U mejlu još piše da je "ovaj astronomski račun možda i najmanje loše što je ovaj čovek firmi uradio". U mejlu tvrde i da je u "toku svoje strahovlade" Đurđev mobingovao sve radnike počevši od portira pa do pomoćnika direktora i pitaju se kako je došao do "velikog kapitala".

"Danas kada gledamo na desetine bilborda sa njegovim likom pitamo se kako je moguće da jedan takav čovek ima smelosti da nam se cinično kezi u lice sa tih skupo plaćenih reklama. Takođe, iskreno žalimo zaposlene u Srbijagasu jer koliko čujemo Aleksandar Đurđev je već dogovorio prelezak u ovu firmu gde ga čeka funkcija savetnika generalnog direktora", napisali su "unesrećeni radnici".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?