Do kraja godine otvaranja Lidla na Novom naselju, u toku selekcija prodavaca

14:06:00 12.06.2018, Komentara: 0

Nemački maloprodajni lanac „Lidl“ danas je otvorio svoj distrubitivni centar kraj auto-puta u blizini Stare Pazove. Za sada se ne zna kada će početi da rade 16 maloprodajnih objekata u Novom Sadu i još 15 gradova širom Srbije.

Do kraja godine otvaranja Lidla na Novom naselju, u toku selekcija prodavaca


Generalni direktor „Lidl Srbija“ Tomislav Šapina je rekao da će Novosađani u njihovim objektima sigurno pazariti pre Nove godine, ali nije želeo ni okvirno da precizira datum početka rada samousluge koja je sagrađena u blizini kasarne „Jugovićevo“, između Novog naselja i Detelinare, javio je Radio021.

„Lidl“ u Srbiji trenutno zapošljava 500 ljudi, a do kraja godine posao će u ovoj kompaniji dobiti još 1.000 radnika. U toku je proces selekcije prodavaca, nakon čega idu finalne pripreme i onda otvaranje prodavnica.

Šapina je naveo i da je za sada planiran samo jedan objekat u Novom Sadu, a da će vremenom biti sagrađeno još nekoliko u kojima će, kako tvrdi, Novosađani imati „odličan odnos cene i kvaliteta“.


Izvor: Radio021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?